Mantan Suami Cynthia Bella Di Isu kan Bertunangan Dengan Noor Nabila

Mantan Suami Cynthia Bella Di Isu kan Bertunangan Dengan Noor Nabila

guitarmajik – Berita mengejutkan datang dari mantan suami Laudya Cynthia Bella, Engku Emran. Duda satu anak itu dikabarkan menjalin cinta dengan Noor Nabila.

Rumor ini berasal dari kicauan warganet di Twitter yang membahas asmara Engku Emran serta Noor Nabila. Tidak cuma semata- mata dekat, keduanya diucap telah bertukar cincin.

“Mendapat maklumat Noor Nabila dipercayai sudah bertunangan dengan Engku Emran,” kicau @NikitaNikAziz beberapa waktu lalu.

Media Malaysia juga memberi tahu perihal serupa. Di mana, dalam portal Kosmo! tertera judul Engku Emran, Noor Nabila Bercinta Kosmo! memberi tahu, duda dari Laudya Cynthia Bella ini didapati mendatangi pengajian di rumah Noor Nabila. Tidak cuma itu pengusaha itu pula turut makan bersama dengan keluarganya.

Potret kebersamaan Engku Emran serta adik dari artis Malaysia, Neelofa terekam saa mereka berada di meja makan. Nampak duda satu anak itu tengah bersandar sembari mengenakan peci.

Bersumber pada informasi di media itu, Noor Nabila pula mempunyai nasib serupa Engku Emran. Beliau berpisah dengan suaminya, Sharnaaz Ahmad pada 2020

Sayangnya, sampai informasi ini ditulis kedua belah pihak belum memberikan klarifikasi apapun.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *